Адвокатско дружество „Димитрова и Хаджиева“ дари ваучери за правни услуги на стойност 1 130.00 лв. за благотворителна томбола, организирана от Пролетен Бизнес Бал

Адвокатско дружество „Димитрова и Хаджиева“ дари ваучери за правни услуги на стойност 1 130.00 лв. за благотворителна томбола, организирана от Пролетен Бизнес Бал с домакин Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“. Събитието бе организирано съвместно от няколко бизнес клуба в страната, сред които домакина Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“, Обединени Бизнес Клубове, International Women’s Club Sofia (IWC), Фондация „Постижения“, Международен Бизнес Алианс (IBA), Национална Бизнес Мрежа.

Пролетният бизнес бал се състоя в хотел „Монтесито“ в гр. София на 16.04.2019 г. –  Денят на Конституцията и празник на българските юристи. По повод празника, а и заради благотворителната томбола на събитието, Адвокатско дружество „Димитрова и Хаджиева“ дари 3 броя ваучери на обща стойност 1 130.00 лв. Ваучерите са за регистрация на компания, регистрация на търговска марка и публикуване на Годишен финансов отчет. Събраните суми от благотворителната кауза са предназначени за подпомагане на лечението на деца със специфични нужди.

 

Публикации от Без категория

Имате въпроси?

Пишете на адвокатите
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.