Адвокат Михаела Димитрова


В качеството си на млада и просперираща дама в света на бизнеса, контролиран от жени, адвокат Михаела Димитрова завършва Право в Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Основател е на адвокатска кантора, предимно ориентирана към гражданското и по-специално – търговското и договорно право, бизнес отношенията и разработването на успешни бизнес планове и процеси. Данъчен консултант е на няколко компании, сред които има и представители на европейския пазар.

Михаела умело успява да свързва хора от различни сфери, обединявайки интересите им в един общ разработен и успешен проект. Свободно говори английски и немски език. В продължение на пет години работи като мениджър на голяма английска компания с предмет на дейност онлайн търговията с козметични и хранителни продукти, в резултат на което не закъснява и скорострелното й развитие в областта на международната търговия.

Интересува се от психология, човешките отношения и силата на подсъзнанието, работещо за личностния успех и постигането на житейски постижения. Вярва в себе си, което и помага да извежда всеки проект до финалната му точка. Обича пътешествията, която обогатяват общата й култура и й носят незабравими спомени с приятели.

Описва се като жена, мислеща изцяло извън общоприетите правила и норми, което я превръща в успешна бизнес дама. Тя е нетрадиционна, забавна и естествена личност. Притесненията на клиентите й спират до вратата на нейния офис. Вярва, че нагласата на човек и неговите очаквания са основен двигател на събитията в живота ни.